Over T & P van der Klooster Naaimachines
Over T & P van der Klooster Naaimachines
Over T & P van der Klooster Naaimachines

Al 65 jaar uw specialist in naaimachines en lockmachines

Van historie naar moderne klantgerichte ontwikkeling, dat is het motto waarmee Tom en Paul van der Klooster het bedrijf van hun vader voortzetten.

Familiebedrijf met gediplomeerde vakmensen

Oprichter Thomas van der Klooster begon in 1945 als leerling-monteur industrie naaimachines. Na enkele stages bij o.a. Pfaff in Kaiserslautern, vervulde hij enkele functies als 1e monteur bij verschillende naaiateliers in Rotterdam. In de jaren 60 maakte hij de overstap naar huishoudnaaimachines en vestigde zich op Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. Zoon Tom werd door Thomas opgeleid, behaalde zijn vakdiploma, en startte begin jaren 80 een Singer-filiaal in Zwijndrecht. Enkele jaren daarna werd zoon Paul eveneens erkend naaimachine-monteur en begon samen met zijn vader een winkel / werkplaats in de Kerstant van den Bergelaan in Hillegersberg. Thomas overleed in 2002. Tom besloot zijn winkel in Zwijndrecht op te heffen en nam de plaats in van zijn vader. Beide broers zijn van plan deze succesvolle samenwerking nog lange tijd voort te zetten.

T & P van der Klooster Naaimachines verkoopt en repareert alle merken naaimachines en lockmachines. Ons bedrijf beschikt over een eigen technische dienst / werkplaats met gediplomeerde vakmensen.

Dhr. van der Klooster

Prachtige showroom en werkplaats in Hillegersberg

Voor een nieuwe of tweedehands naaimachine bent u van harte welkom in onze showroom in Hillegersberg. Hier kunt u verschillende naaimachines en lockmachines bekijken en zelf uitproberen. We geven u graag advies en uitleg over alle machines. Heeft u al een naaimachine maar wilt u hem vervangen? U kunt uw naaimachine altijd inruilen. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Tom en Paul van der Klooster