Reparatie en onderhoud van
naaimachines en lockmachines

Unieke haal- en brengservice

 vrijblijvende prijsopgave

6 maanden garantie op reparaties

Unieke haal- en brengservice

Klantgerichte service staat bij ons voorop. Daarom hoeft u ook niet met uw naaimachine of lockmachine te sjouwen om hem te laten repareren. 

We komen kosteloos langs om uw machine op te halen. Nadat uw naaimachine in onze werkplaats is gerepareerd, brengen wij hem ook weer kosteloos bij u thuis. Bovendien krijgt u 6 maanden garantie op de reparatie.

Wilt u meer weten over de thuisservice van T & P van der Klooster Naaimachines? Neem dan contact op.

Werkgebied van van der Klooster

Waar halen we uw naaimachine op?

We halen uw naaimachine kosteloos op voor reparatie in de regio Groot Rotterdam: Zwijndrecht (Dordrecht niet), Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Delft, Spijkenisse, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Gratis nagekeken en vrijblijvende prijsopgave

Wilt u eerst weten of een reparatie het nog wel waard is voor uw naaimachine? Wij kijken uw naaimachine of lockmachine gratis voor u na en geven een vrijblijvende prijsopgave.

Wanneer we uw naaimachine meenemen, gaan we eerst goed kijken wat het probleem is en hoe we dat kunnen verhelpen. We leggen u uit wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten daarvan zullen zijn.

Voor het onderzoek zelf brengen wij geen kosten in rekening. Zo betaalt u alleen voor het verrichte werk en hoeft de reparatie voor u niet duur te zijn.

6 maanden garantie op reparaties

Is uw naaimachine door ons gerepareerd? Dan kunt u weer vol plezier aan het werk, want op alle reparaties krijgt u standaard 6 maanden garantie.

Uw naaimachine is stuk en moet gerepareerd worden. Dat is vervelend genoeg, want u bent de machine soms een paar dagen kwijt. Als u uw naaimachine terugkrijgt, wilt u natuurlijk dat de machine weer goed werkt. Bij T & P van der Klooster Naaimachines werken alleen gediplomeerde vakmensen met de juiste kennis om uw machine te repareren. Daarom geven wij ook 6 maanden garantie op alle reparaties die we uitvoeren.