Webshop Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

 Wij zijn officieel dealer van merken als Janome, Lewenstein, Brother, Singer, Elna, Juki, Toyota, Anker en Gritzner. Al deze merken vindt u terug in onze webshop met een groot assortiment aan onderdelen.

Allemaal uit voorraad leverbaar.

Levering in Nederland en België

Wij verkopen naaimachines, lockmachines en een groot assortiment naaimachine-onderdelen. Onze webshop wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet bij? Mail ons dan direct, dan helpen wij u verder.

Wij bezorgen bestellingen in Nederland én België. 


Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij € 2,50 verzend- en behandelingskosten. Voor bestellingen naar België rekenen wij 
€ 6,00 verzend- en behandelingskosten.

Klanten uit Nederland kunnen afrekenen met PayPal en iDEAL. Klanten uit België kunnen afrekenen met Bancontact en Mister Cash. Let op! Verzendingen naar België duren ca. 5 werkdagen. Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Hillegersberg. Daar kunt u verschillende naaimachines en lockmachines bekijken en zelf uitproberen. Gediplomeerde vakmensen met de juiste kennis staan voor u klaar. 


Parkeren is gratis

Wilt u meer informatie over onze winkel, onze haal- en breng haalservice of onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Contact