Lees wat klanten vertellen over Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

9.4

199 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
8

Vakkundig

Een echte specialist. Belooft wat ze doen en overleggen ook altijd over wat er moet gebeuren. en als de naaimachine is gemaakt... loopt ie weer als een trein. Zeer klantvriendelijk. Ik ben weer blij met mijn naaimachine.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

23/12/2020

Caroline Ririassa

10

Fantastisch

Vriendelijk persoon, duidelijke uitleg van het apparaat.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

21/12/2020

Ria

9

Goede ervaringen

Prima behandeling, aardige contacten, goede ontvangst, netjes in de contacten.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/12/2020

Marianna

10

Prima uitleg en fijn geholpen

Positief

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

18/12/2020

Elly Terlouw

8

Heel goed

Mijn 45 jaar oude naaimachine is weer prima gemaakt.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

18/12/2020

Carla

9

Ik ben hier fantastisch geholpen.

Ik werd erg vriendelijk en deskundig geholpen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

18/12/2020

Dokhof 20

10

Eine super Firma mit sehr kompetenten Personal.

Hallo, Ik was op zoek naar een nieuwe motor voor mijn oudere naaimachine en kon er geen vinden in Duitsland. Toen vond ik uw site op internet en de motor. Ook al woon ik in Duitsland, je was klaar om me de motor meteen te sturen. Je service was geweldig, de motor kwam heel snel aan en alles ging heel goed. Ik was daar erg blij mee en zou uw bedrijf op elk moment aanbevelen. Hartelijk bedankt ! Hoogachtend

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

01/12/2020

Wolfgang

10

Mijn adres voor onderdelen

Mijn online bestelde onderdelen worden altijd keurig op tijd geleverd. Schappelijke prijzen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

29/11/2020

Hans

10

Besteld en gekregen

Prachtig dat jullie dit in voorraad hebben Met het nummer erbij .Het was voor de naaimachine van mijn vrouw ,die heeft hem gekregen dat ze 15 jaar was en is er erg aan gehecht ,Ze is nu hahahah.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

29/11/2020

John

9

prima

goed

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

29/11/2020

mieke

10

Super koop begeleiding!

Super goed advies aan de telefoon en in de winkel een excellente uitleg ontvangen. Al met al een heel erg fijne ervaring!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

28/11/2020

Dennis

10

Heel vriendelijke heren

Ik heb een oude naai en loc machine laten repareren en nu doet het weer als nieuw, ik ben erg blij. Vriendelijke en snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

28/11/2020

Thio Ong

9

Snelle levering en goede mogelijkheden retour

Bij mijn eerste bestelling bleek ik de verkeerde maat riem voor mijn naaimachine te hebben besteld. Deze werd in 2 dagen geleverd. Toen ik ontdekte dat ik verkeerd besteld had heb ik telefonisch overlegd: ik kon de verkeerde maat retourneren met mijn originele meesturen, dan zou ik de juiste maat ontvangen. Twee dagen na het opsturen door mij ontving ik al de juiste maat met de originele riem erbij. Helemaal goed!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

27/11/2020

E

10

Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Nu een voetje gekocht. Vorige keer is mijn naaimachine nagekeken.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

26/11/2020

Marleen

9

Goede duidelijke uitleg.

Ik kwam met mijn 37 jaar oude kapotte naaimachine. De verkoper heeft aangegeven de naaimachine te kunnen repareren maar het is een oude machine. Ik heb zelf besloten om een nieuwe te kopen. De verkoper nam alle tijd voor de uitleg.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

25/11/2020

Ineke

8

top! kort maar krachtig

makkelijk het juiste onderdeel terug gevonden op de web site, eenvoudig kunnen bestellen en bedrag overgemaakt Ook de prijs van het product is zeer concurrerend De volgende dag per post ontvangen

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

25/11/2020

Kees

8

Mijn machines lopen weer als een zonnetje!

zie boven

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

25/11/2020

Tilly Rietveld

10

Ben zeer goed geholpen en superblij met mijn nieuwe machine

Er werd een goede inschatting gemaakt van wat ik nodig zou hebben aan mogelijkheden op een machine. Uitleg van de machine was zeer deskundig.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Nienke

10

Goede uitleg!!!

Zeer ervaren mensen!!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Petra

8

Heb vertrouwen in hun vakmanschap

Ik ben goed geholpen, goede service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Erna

10

Ik kreeg goede voorlichting.

Vlotte levering. Goed advied

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Marijke

10

De reparatieservice is uitstekend

Na reparatie bleek de machine toch vastgelopen. Toen ik, zonder afspraak, langsging, werd de machine meteen nagekeken, en het probleem verholpen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

ineke

10

Vriendelijke, klantgericht, ik ben zeer tevreden.

Vriendelijke, klantgericht, ik ben zeer tevreden. aanrader voor ander klanten Met vriendelijke groet Lia Waterham

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Lia Waterham

9

Geweldig geholpen, goede uitleg prima

Fijne Machine

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

24/11/2020

Wil Bleijenberg-Verkerk

10

Uitmuntend

Ik had een onderdeel nodig voor mijn naaimachine. Hier verkochten ze dat. Het onderdeel was er snel per post en nu doet de naaimachine het weer als een zonnetje. Ik ben blij!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

13/11/2020

Ellen

Naaimachinehandel van der Klooster
 Kerstant van den Bergelaan 2a 
3054 ER Rotterdam 

KvK: 24169702

Openingstijden showroom en werkplaats:

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

's Avonds en zaterdag op afspraak.