Lees wat klanten vertellen over Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

9.5

113 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Geweldig geholpen!!!

Wat bij mij in Amsterdam niet meer gemaakt kon worden, is hier in no time geregeld. Super service door vakmensen!!! Het is even rijden maar dan heb je ook wel wat...

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/07/2020

Paul

10

Enthousiast, klantvriendelijk.

Zo fijn geholpen, de oplossing is prima, En prima service. Wat een mooie winkel op de fraaie locatie in mooi oud Hillegersberg.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

20/06/2020

Saskia van der Wouden

10

Professioneel eerlijk duidelijk

Heel goed geholpen, er wordt hier met liefde en kennis voor het vak gewerkt. Heel wat anders dan mijn ervaring met de andere naaimachine winkel in Rotterdam.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Fija

10

Klantvriendelijk, kennis van zaken

Vriendelijk,gemoedelijke ontvangst, goed advies. Zeker aan te raden

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Wilma keijzer

9

Geweldig goed geholpen

Mijn kapotte naaimachine gebracht. Hele leuke kleine winkel helemaal vol met naaimachines Uitgelegd wat er aan mankeerde en kreeg te horen ze tewerkte zouden gaan. Ze gingen hem nakijken en dan zouden ze bellen wat het kost en dan kan je beslissen of je het doet. Ze hebben het wel druk dus het duurt z’n beetje 2 weekjes. Prijs viel heel erg mee dus laten maken. Loopt nu weer als een nieuwe. Ben heel erg tevreden met de nette en toch nog best snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Astrid

10

Goede service en duidelijke communicatie met schappelijke prijzen!

Goed geholpen met eerlijk en duidelijk advies. Zelfs meer gedaan dan afgesproken!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Ivan

10

Goede service en geweldige kwaliteit

Pedaalvoetje werkt goed Dik tevreden

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

19/06/2020

Robert Martens

8

vlotte service

Met vlotte service bedoel ik niet alleen snel antwoorden, handelen enz. maar ook meedenken en met voorstellen komen. Ben ontzettend goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/06/2020

Hannie

10

Ikben heel blj met service

Ikben heel blj met service ik raad het iederen aan dankjewell tot volgende keer

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

14/06/2020

Ardic

10

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

12/06/2020

Huub

9

uitstekend !

Prima te woord gestaan. Besteld, andere dag in huis. Uitstekend !

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

11/06/2020

T.

9

EEn goede en tevreden ervaring

Goede Service, Een duidelijke site. Snelle Service

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Peter

10

Snelle service!

Messen besteld voor lockmacjine, volgende dag in huis.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Jacqueline

10

super bedrijf, echte aanrader

antwoordt snel op mijn mail, stuurt onderdelen snel op, alles gaat helemaal goed

Aanbevelen?

Nee

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

W

10

Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Frank

10

Snelle, goede levering

Prima.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Annemarieke

10

Geweldig!!!

Een hele tijd thuis gezocht naar het voetpedaal. Wat nu? Ik kon niet meer naaien zonder het voetpedaal. Op Internet gekeken waar ik een voetpedaal van Singer kon krijgen. Toen vond ik uw bedrijf. Ik dacht, ik probeer het gewoon. En inderdaad een voetpedaal kon ik bij u bestellen. De levertijd was ook snel. Geweldig! Nu zit ik weer achter de naaimachine. Ik denk als ik weer wat onderdelen nodig zou hebben dat ik deze bij uw bedrijf ga bestellen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Coby Salhuteru

9

Erg fijn!

Hoewel het model dat ik initieel had besteld niet leverbaar was (door corona), ben ik meer dan tevreden met het model dat ik nu heb. De levering was snel en persoonlijk.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Minte

9

Snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/06/2020

Emn

10

Super klantenservice

Zeer vriendelijk en ontzettend snel geholpen! Zeer bereid om te helpen en uit te leggen, gebeurde dit nog maar meer!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

01/05/2020

Anouk

1

Bestelling niet ontvangen

Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen

Aanbevelen?

Nee

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

17/10/2019

Sabine

10

top service

Mijn eerst ervaring is prima meegevallen. Zal er in de toekomst nog bestellingen doen. Is een aanrader !!!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

11/10/2019

Dirk

8

Met gemak besteld, vlot geleverd.

Zeer goed!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/10/2019

Lea

10

super geholpen

heel vlug mijn bestelling in huis super van naaimachinehandel van der klooster

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

10/10/2019

J

10

prima service, vriendelijk, snelle levering

prima service, vriendelijk, snelle levering

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

09/10/2019

ld

Naaimachinehandel van der Klooster
 Kerstant van den Bergelaan 2a 
3054 ER Rotterdam 

KvK: 24169702

Openingstijden showroom en werkplaats:

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

's Avonds en zaterdag op afspraak.