Lees wat klanten vertellen over Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

9.4

129 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

prima service

prima voorlichting over mogelijkheden te repareren machine.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

03/08/2020

Ria

9

snel en vakkundig geholpen

Snelle service , top geregeld mijn vrouw kon hierdoor dus de gordijnen van onze pas gekochte boot af maken voor we op vakantie gaan

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

03/08/2020

Alex

10

Gedaan wat afgesproken is.

Prima voorlichting over reparatietijd (wat langer vanwege de drukte i.v.m. de corona crisis) en kosten. Binnen de afgesproken tijd gerepareerd en voor de afgesproken prijs. Perfecte service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

02/08/2020

Willy Platje-Breedveld

8

Prima service

De offerte duurde wat langer maar wisten we van tevoren .. prima service naaimachine doet t weer als t zonnetje

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

02/08/2020

Jacqueline

8

Prima

Vriendelijke man goede uitleg gehad.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/08/2020

Conny

9

Geweldig gehogeholpen

Goed advies en veel geduld

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

31/07/2020

Adrie De Haan

10

Prima, snel, duidelijk, professioneel.

Op zoek naar een nieuwe naaimachine ter vervanging van oude machine. Heel snel en goed ingeschat wat voor mij een goede nieuwe machine zou kunnen zijn (niveau recht vooruit en zigzag). Duidelijke demonstratie, duidelijke uitleg. Simpele bediening, ook de extra functies zijn heel simpel te bedienen en deze heb ik al veelvuldig gebruikt. Extra functies zijn zeker niet overbodig, maken het afwerken eenvoudig en noden uit om nieuwe projecten te verzinnen. Hier hebben ze echt verstand van naaimachines. Pluspunt is ook dat je de oude naaimachine kwijt kunt. Deze wordt opgeknapt in hun werkplaats en komt dan weer goed terecht, altijd beter dan wegbrengen naar het grof vuil. En je krijgt er nog wat voor terug, ook altijd een leuke bijkomstigheid.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

13/07/2020

Patricia

10

Vriendelijk en servicegericht

Duidelijke communicatie, vanwege de drukte duurde het iets langer, maar daar werd gelijk helder over gecommuniceerd. Gebeld met de prijsopgave en kon m de volgende dag ophalen. Helemaal schoongemaakt en weer als nieuw. Erg tevreden!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

08/07/2020

Marit

10

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Zelfde als boven.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

08/07/2020

G. De Gijsel

9

Mijn ervaring met Naaimachinehandel Van der Klooster is zeer goed.

Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende modellen en kwaliteit prijs verhouding. Daarnaast kreeg ik nog praktische uitleg over de naaimachine van mijn keuze.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

07/07/2020

Rogata Schuchmann

8

Vriendelijke en goede service!

Ik werd heel vriendelijk geholpen, gaven direct aan dat het erg druk was en dat het wat langer duurde dan normaal. Maar zeer tevreden en kom zeker terug!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

07/07/2020

Corry

7

Prima snelle levering.

Klein probleempje bij de snaar voor de naaimachine; hij was te breed. Misschien is het mogelijk om de breedte aan te geven (of ik heb het over het hoofd gezien) bij artikel omschrijving.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

07/07/2020

Hans

9

Uitstekend!!!!

Zeer snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

07/07/2020

W van Jaarsveld-v.Dommelen

9

Een fijne, deskundige, vriendelijke zaak

De jongens hebben een ♥️ voor de zaak. Deskundig, altijd oplossing gericht en werken erg netjes.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

06/07/2020

Wilma Jansen

10

Gewelldig super snelle levering top

Goede ervaring

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

06/07/2020

Ronald Barten

10

Uitstekend

Ik werd op een vriendelijke, deskundige manier geholpen door de eigenaar, waardoor ik een goede keus heb kunnen maken.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

06/07/2020

Betty

10

Geweldig geholpen!!!

Wat bij mij in Amsterdam niet meer gemaakt kon worden, is hier in no time geregeld. Super service door vakmensen!!! Het is even rijden maar dan heb je ook wel wat...

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/07/2020

Paul

10

Enthousiast, klantvriendelijk.

Zo fijn geholpen, de oplossing is prima, En prima service. Wat een mooie winkel op de fraaie locatie in mooi oud Hillegersberg.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

20/06/2020

Saskia van der Wouden

10

Professioneel eerlijk duidelijk

Heel goed geholpen, er wordt hier met liefde en kennis voor het vak gewerkt. Heel wat anders dan mijn ervaring met de andere naaimachine winkel in Rotterdam.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Fija

10

Klantvriendelijk, kennis van zaken

Vriendelijk,gemoedelijke ontvangst, goed advies. Zeker aan te raden

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Wilma keijzer

9

Geweldig goed geholpen

Mijn kapotte naaimachine gebracht. Hele leuke kleine winkel helemaal vol met naaimachines Uitgelegd wat er aan mankeerde en kreeg te horen ze tewerkte zouden gaan. Ze gingen hem nakijken en dan zouden ze bellen wat het kost en dan kan je beslissen of je het doet. Ze hebben het wel druk dus het duurt z’n beetje 2 weekjes. Prijs viel heel erg mee dus laten maken. Loopt nu weer als een nieuwe. Ben heel erg tevreden met de nette en toch nog best snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Astrid

10

Goede service en duidelijke communicatie met schappelijke prijzen!

Goed geholpen met eerlijk en duidelijk advies. Zelfs meer gedaan dan afgesproken!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

19/06/2020

Ivan

10

Goede service en geweldige kwaliteit

Pedaalvoetje werkt goed Dik tevreden

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

19/06/2020

Robert Martens

8

vlotte service

Met vlotte service bedoel ik niet alleen snel antwoorden, handelen enz. maar ook meedenken en met voorstellen komen. Ben ontzettend goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/06/2020

Hannie

10

Ikben heel blj met service

Ikben heel blj met service ik raad het iederen aan dankjewell tot volgende keer

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

14/06/2020

Ardic

Naaimachinehandel van der Klooster
 Kerstant van den Bergelaan 2a 
3054 ER Rotterdam 

KvK: 24169702

Openingstijden showroom en werkplaats:

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

's Avonds en zaterdag op afspraak.