Lees wat klanten vertellen over Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

9.4

141 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Goed geholpen

Goede uitleg gehad en informatie.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/09/2020

Miep

10

perfect

prima service, reparatie prima uitgevoerd voor een redelijke prijs

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/09/2020

Corinne

5

Afdekplaatje Pfaff hobbymatic 919

Ik had een afdekplaatje voor mijn Pfaff hobbymatic besteld. Mooi op tijd gekregen,maar bij het insteken van de staalplaat brak het veertje af,van te voren had ik met jullie contact gehad want wij dachten dat het veertje verkeerd om was bevestigd,we kregen als antwoord we hebben al honderden afdekplaatje bevestigd en er is niks gebeurd,nou probeer het dan maar eens met het afdekplaatje wat je ons hebt gestuurd ,succes ermee

Aanbevelen?

Nee

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

08/09/2020

marion essers-gunther

10

Prima fijn dat ze zoveel op stock hebben

Oké

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

05/09/2020

Petra

10

Top

Een woord Geweldig Om de 2 jaar breng ik mijn naaimachine voor onderhoud nooit zo netjes en schoon teruggekregen als bij dhr Klooster.Ik ben heel tevreden en ik wil iedereen adviseren om je naai of Lockmachine naar van de klooster te brengen neem het van mij over je krijgt waar voor je geld.Mijn naaimachine voor het eerst naar van der Klooster gebracht. Dhr van der klooster nogmaals bedankt voor de goede service. Ik geniet echt van mijn schone naaimachine.Tot de volgende keer weer. Succes met jullie fantastische werk. Sarmila Meeuw Alberto Spijkenisse.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

04/09/2020

Sarmila Meeuw Alberto

10

Prima

Goed werk, vlotte levering Bedankt

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

01/09/2020

Ruud

10

Vakmanschap en vriendelijk!

Via internet gevonden en telefonische afspraken gemaakt om machine langs te brengen. Vriendelijk en eerlijk te woord gestaan en goede indruk van het vakmanschap. Door omstandigheden (mag even niet autorijden en/of tillen) de machine zelfs thuis gebracht na de reparatie, wat een service! De oude Singer van tante Jo ziet er weer helemaal tiptop uit en er kan weer mee gewerkt worden. Ik had gevraagd of hij startklaar afgeleverd kon worden omdat ik het inrijgen niet zo goed doorhad. Mét een nieuw klosje goed naaimachinegaren. Dat is helaas niet gebeurd, dus zal ik eerst even garen moeten gaan kopen en het boekje erbij pakken..... Ik ga ervan uit dat de machine weer loopt als een zonnetje.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/09/2020

Lucette Langbroek

10

Goede ervaring

Mijn ervaring is heel goed ,,de dag besteld Volgende dag heel netjes verpakt aangekomen

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

01/09/2020

Co

10

Razendsnelle levering, goed verpakt, PERFECT!

Razendsnelle levering, goed verpakt, PERFECT!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

01/09/2020

Sylvia

10

Deskundig en vriendelijk

Ik ben super leuk geholpen. Mij werd eerst naar mijn ervaring gevraagd en wat voor een machine ik gewend was. Verder ook naar mijn wensen waaraan mijn nieuwe naaimachine zou moeten voldoen. Er werd een naaimachine aanbevolen en deze werd met nog wat andere modellen vergeleken om mij een goede keuze te laten maken. Er was ruimte voor vragen en de naaimachine werd gedemonstreerd.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/09/2020

Karin

8

Prima

Vriendelijk geholpen en goed voorgelicht!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

31/08/2020

Kreumer

10

Super

De naaimachine is binnen de aangegeven termijn gerepareerd en na overleg over de kosten.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

31/08/2020

Annemiek

10

prima service

prima voorlichting over mogelijkheden te repareren machine.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

03/08/2020

Ria

9

snel en vakkundig geholpen

Snelle service , top geregeld mijn vrouw kon hierdoor dus de gordijnen van onze pas gekochte boot af maken voor we op vakantie gaan

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

03/08/2020

Alex

10

Gedaan wat afgesproken is.

Prima voorlichting over reparatietijd (wat langer vanwege de drukte i.v.m. de corona crisis) en kosten. Binnen de afgesproken tijd gerepareerd en voor de afgesproken prijs. Perfecte service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

02/08/2020

Willy Platje-Breedveld

8

Prima service

De offerte duurde wat langer maar wisten we van tevoren .. prima service naaimachine doet t weer als t zonnetje

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

02/08/2020

Jacqueline

8

Prima

Vriendelijke man goede uitleg gehad.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/08/2020

Conny

9

Geweldig gehogeholpen

Goed advies en veel geduld

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

31/07/2020

Adrie De Haan

10

Prima, snel, duidelijk, professioneel.

Op zoek naar een nieuwe naaimachine ter vervanging van oude machine. Heel snel en goed ingeschat wat voor mij een goede nieuwe machine zou kunnen zijn (niveau recht vooruit en zigzag). Duidelijke demonstratie, duidelijke uitleg. Simpele bediening, ook de extra functies zijn heel simpel te bedienen en deze heb ik al veelvuldig gebruikt. Extra functies zijn zeker niet overbodig, maken het afwerken eenvoudig en noden uit om nieuwe projecten te verzinnen. Hier hebben ze echt verstand van naaimachines. Pluspunt is ook dat je de oude naaimachine kwijt kunt. Deze wordt opgeknapt in hun werkplaats en komt dan weer goed terecht, altijd beter dan wegbrengen naar het grof vuil. En je krijgt er nog wat voor terug, ook altijd een leuke bijkomstigheid.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

13/07/2020

Patricia

10

Vriendelijk en servicegericht

Duidelijke communicatie, vanwege de drukte duurde het iets langer, maar daar werd gelijk helder over gecommuniceerd. Gebeld met de prijsopgave en kon m de volgende dag ophalen. Helemaal schoongemaakt en weer als nieuw. Erg tevreden!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

08/07/2020

Marit

10

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Zelfde als boven.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

08/07/2020

G. De Gijsel

9

Mijn ervaring met Naaimachinehandel Van der Klooster is zeer goed.

Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende modellen en kwaliteit prijs verhouding. Daarnaast kreeg ik nog praktische uitleg over de naaimachine van mijn keuze.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

07/07/2020

Rogata Schuchmann

8

Vriendelijke en goede service!

Ik werd heel vriendelijk geholpen, gaven direct aan dat het erg druk was en dat het wat langer duurde dan normaal. Maar zeer tevreden en kom zeker terug!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

07/07/2020

Corry

7

Prima snelle levering.

Klein probleempje bij de snaar voor de naaimachine; hij was te breed. Misschien is het mogelijk om de breedte aan te geven (of ik heb het over het hoofd gezien) bij artikel omschrijving.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

07/07/2020

Hans

9

Uitstekend!!!!

Zeer snelle service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

07/07/2020

W van Jaarsveld-v.Dommelen

Naaimachinehandel van der Klooster
 Kerstant van den Bergelaan 2a 
3054 ER Rotterdam 

KvK: 24169702

Openingstijden showroom en werkplaats:

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

's Avonds en zaterdag op afspraak.