Lees wat klanten vertellen over Naaimachinehandel van der Klooster in Rotterdam

9.4

225 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
9

Prettig en duidelijk

Meerdere keren bij Van der Klooster geweest, en iedere keer heb ik nauwkeurig, professioneel advies gehad over mijn naaimachine. Deze is in onderhoud genomen en bleek uiteindelijk toch niet meer te redden te zijn. Daarna dus duidelijk en prettig advies gekregen over welke machine aan te schaffen, wat allemaal prettig is verlopen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

Vandaag

Moniek

10

Snel, goed, vriendelijk

Zie hier boven

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

18/04/2021

Eefje

9

Helemaal okay, behulpzaam en kundig

Wij hadden al eerder contact met dit bedrijf. Prima, vriendelijke behandeling en kundig advies bij reparatie. Kortom prima.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

15/04/2021

Aletta

10

Volgens afspraak, prima reparatie

Reparatie en onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken binnen een zeer redelijk korte termijn. Prima.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/04/2021

Willy Platje-Breedveld

9

Goede service door vakmensen

Mijn naaimachine is vakkundig gerepareerd en doet het weer prima. Er werd goed meegedacht over alle opties en ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte gesteld van alle reparaties en de bijbehorende kosten.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/04/2021

Elsbeth

10

100 % tevreden

Is weer als nieuw

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/04/2021

Hans

10

Prima snelle service

Naaimachine gebracht voor controle en onderhoud. Conform afspraak een paar dagen later gebeld met analyse en prijsopgave. Dag later was naaimachine gerepareerd en klaar.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

14/04/2021

Maarten

10

Goede zaak!

Een “ geërfde “ naaimachine laten nakijken, dus niet het nieuwste model. Maar ik werd heel vriendelijk geholpen en hij loopt weer als een zonnetje.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

06/03/2021

Ursula

10

Prima

Vriendelijke snel en juist!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

03/03/2021

F

9

Duidelijke communicatie en snelle service!

Alles ging supersnel en er werd duidelijk gecommuniceerd. Super dat de naaimachine thuis opgehaald en afgeleverd werd.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

02/03/2021

Eline Van Gelder

10

perfect

Mijn bestelling werd zeer snel bezorgd

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

28/02/2021

Riet

10

Super

Ik heb mijn Overlock machine gebracht en binnen twee dagen kon ik hem weer ophalen De eigenaar was zeer vriendelijk, en ik zou daar terug gaan voor als ik een nieuwe machine zou kopen het geeft een goed gevoel

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

27/02/2021

Alida

9

goede service

in een week klaar

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

27/02/2021

M,P, van den Ende verkade

10

Snel en correct

Goed assortiment.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

26/02/2021

Hilde

10

Super !

De laatste naaimachine die gerepareerd werd was van mijn dochter Dus heb ik deze mail doorgestuurd naar haar! Ikzelf ben zeer tevreden en kom zeker terug!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

26/02/2021

A. Slinger

10

geweldig

wat fijn dat je machine opgehaald kan worden. kan weer jaren vooruit met een goed werkende naaimachine

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

26/02/2021

H.VAN vugt

9

Goed advies zodat ik direct kon beslissen.

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe machine, hij naait super en zoals u zei is eenvoudig om mee te werken.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

26/02/2021

Joke

10

Uitstekend

Ik kom al vele jaren bij deze naaimachinehandel. Goede voorlichting over machines en het onderhoud is prima en gaat er onverwachts iets kapot aan een machine staan ze direct voor je klaar. Kan je zelf niet naar de winkel, komen ze je machine ook nog ophalen en terugbrengen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

26/02/2021

Anneke

10

Prima!

Prima service.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Webshop

26/02/2021

Mariette Cortvriendt

9

Top service en zeer klantvriendelijk

Erg blij mee

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

02/02/2021

Annemarie

8

Prima

Per telefoon benaderd, winkel bezocht en goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

01/02/2021

Els

10

de ervaring is al vele jaren prima

Ben al klant sinds vader aan huis kwam om naaimachines te repareren of schoon te maken. Ben nu ook al vele jaren klant bij de zoons in de winkel in Hillegersberg. Ik denk dat dat genoeg zegt over de tevredenheid over de service en bekwaamheid van Van der Klooster. Mijn buurvrouw zocht ook iemand om haarnaaimachine na te kijken. ik heb toen het visitekaartje van Van derKlooster aanhad gegeven.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

31/01/2021

linda ista

9

snel, eenvoudig en custom mad

Ik heb zo goed als geen ervaring met naaimachines! Omdat mijn machine niet deed wat hij moest doen, enkel en alleen maar zomen stikken, snel naar vd Klooster. Nadat ik vertelde wat ik met een eventuele nieuwe machine tegen een redelijke prijs zou doen kwam de gekochte machine in beeld. Zonder poespas en gedoe: een machine die doet wat ie moet doen. Uitleg was kort en helder!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

27/01/2021

Loek v Dooren

10

vakwerk!!! en uitstekende hartelijke service

mijn oude pfaffje [ moet wel rond de 50 jr zijn] kon hier wel gemaakt worden en loopt weer als een zonnetje!!! en de heren zijn altijd bereid om advies te geven per telefoon.Logisch dus dat zo'n bedrijf al meer dan een halve eeuw oud is geworden.Hier kunnen veel ondernemers een voorbeeld aan nemen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

26/01/2021

j.m de Raad

9

Heel hartelijk dank prima gedaan als er weer wat is komen zeker terug.

Heel hartelijk dank prima gedaan als er weer wat is komen zeker terug.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Betrouwbaarheid

Klantvriendelijkheid

Snelheid/Levertijd

Service

Waar heeft u ons bezocht?

Winkel

26/01/2021

W.M schilperoort vWinden

Naaimachinehandel van der Klooster
 Kerstant van den Bergelaan 2a 
3054 ER Rotterdam 

KvK: 24169702

Openingstijden showroom en werkplaats:

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00

's Avonds en zaterdag op afspraak.